Coneix la startup Drakks

drakks

Si us agrada l’esport i esteu compromesos socialment Drakks us agradarà. Aquesta empresa s’ha convertit en tot un exemple d’emprenedoria i d’innovació en unir dos elements ben diferents: el running i el compromís social.

Drakks va néixer de la mà d’uns emprenedors que no volien crear una botiga més de venda de material esportiu (en aquest cas de material esportiu pensat específicament per als runners), aquests emprenedors volien crear una startup compromesa amb la societat i que aportes compromís social, així va néixer Drakks: una botiga de venda de material esportiu pensat per als runners però que ho fa des del concepte de “botiga online on els runners socialment responsables s’equipen”.

dona correnDrakks, respon al clar exemples d’empreses de nova fornada del segle XXI que responen al perfil dels nous emprenedors: empreses respectuoses amb el medi i la societat, empreses que si bé poden tindre ànim de lucre, la seva finalitat, el seu objectiu, va molt més enllà del mateix. En concret Drakks, es presenta com una empresa amb ànim de lucre en la que l’objectiu és retribuir a les causes i no a uns accionistes.

Així reparteix el 50% dels seus beneficis en les causes en les quals participa. Un 50% dels beneficis que provenen d’aquest model de compra solidaria que promou Drakks. I quines són les causes que promou Drakks i a les quals entrega la meitat dels seus beneficis any a any?

Drakks promou tres grans tipus de causes: en primer lloc té establert de les causes “socials”, en segon lloc les causes “health” i en tercer lloc les causes “green”. Dins de les primeres trobarem tot aquell tipus de causes relacionades amb problemàtiques d’arrel social com per exemple pobresa extrema o accés a l’educació, en segon lloc causes de l’àmbit de la salut com per exemple la lluita conta la SIDA o el paludisme, i en tercer lloc es troben totes aquelles causes que se situïn sota el paraigua de respectuoses amb el medi ambient com per exemple tasques per a garantir la sostenibilitat d’aquest, etc.

objetivos drakks

Visita la fitxa de Drakks


03/02/2015

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


9 + 6 =