Neix la primera comunitat de startups

logobeta

Benvinguts a la primera comunitat de startups de Catalunya

Hola tothom,

Em dic Jordi, soc un “jove” emprenedor i porto en el mon d’internet des del 2002 fent pàgines webs i posteriorment especialitzant-me en SEO i màrqueting online i us vull presentar la primera comunitat de startups a Catalunya.

Fa uns mesos vaig entrar com a col·laborador growth hacker de una startup catalana (Quipu
), aquesta startup forma part de l’ecosistema de startups de l’acceleradora Itnig.

Arrel d’aquesta entrada vaig descobrir un món que coneixia des de lluny i era l’entorn startups i coworking, un entorn de treball col·laboratiu, en un mateix espai es reunien diferents empreses de diferents temàtiques però amb una base semblant, la base tecnològica i que totes desenvolupaven o promocionaven els seus negocies via internet.

Jo havia treballat per empreses i per compte pròpia i sempre que he volgut aprendre alguna cosa ho he fet per internet, consultat diferents fòrums, blogs, etc i mai he trobat un lloc on reunís totes aquestes característiques que he trobat en el entorn startup // coworking, d’aquí neix WWW.STARTUPS.CAT

Aquesta comunitat pretén ser un punt de reunió d’emprenedors, de creadors, de persones amb idees, d’expertes en diferents matèries, d’inexperts amb ganes d’aprendre, d’inversors, de promotors, de col·laboradors. Tot el que necessita una persona, un equip per desenvolupar la seva idea i portar-la al èxit.

 

En aquesta comunitat trobaràs:

 

  • Directori: on podràs publicar de forma gratuïta el teu negoci per a donar-lo a conèixer a tota la comunitat i a tot el món. La gent podrà opinar sobre la teva idea, la teva web. Donar-te consells, felicitacions etc.
  • Fòrum: l’espai per excel·lència per a compartir els teus dubtes i preguntes sobre qualsevol temàtica relacionada amb el teu negoci o idea, on podrà aprendre sobre qualsevol tema o simplement passar una estona
  • Networking: espai on podràs conèixer molts professionals o empreses. Aconseguir clients o col·laboradors. Recordar posar les teves xarxes socials a la teva compte personal per a que puguin contactar amb tu.
  • Blog: on podràs conèixer les noticies del sector startups, autònoms, emprenedors, màrqueting online, SEO, pàgines web, servidors web, negocis, ofertes, propostes, etc.  Si tens coneixements de qualsevol tema que creus que li pot interessar a la comunitat i vols participar en el blog posat en contacte amb nosaltres
  • Calendari: on publicarem tots els esdeveniments que anem trobant per la red relacionats amb el sector i que puguin ser d’interès per la comunitat a Catalunya i també online. Si vols promocionar el teu esdeveniment posat en contacte amb nosaltres. Actualment és totalment gratuït.

 

Aquesta és una comunitat completament oberta i en continuo creixement. No estem limitats al que veiem actualment. És per això que estem obert a tot suggeriment ja sigui per afegir una categoria al directori, crear una secció nova a la web, etc.  Hem obert una secció al fòrum per aquesta empresa: Suggeriments i propostes.

 

A que esperes per formar part d’aquesta nova comunitat. Registre’t avui i uneix-te a la família d’emprenedors de Catalunya i altres parts del món. No oblidis passar-te després per el fòrum de presentacions per a que poguem coneixe’t a tu i al teu negoci o futur negoci i donar d’alta al directori .

 

Atentament, Jordi

 

 

 


04/01/2015

Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


5 + 2 =